Ønskegudstjeneste

Søndag den 19. december kl. 16:00 i Lundeborg kirke: Er du en af dem, der er ked af, vi ikke kan nå at synge alle julesalmerne juleaftensdag? Fat mod!

Ønskegudstjeneste

Den 4. søndag i advent holder vi traditionen tro en ”ønskegudstjeneste” i OVL, hvor julesalmerne bliver omdrejningspunktet. Du har mulighed for at ønske lige netop DIN yndlingsjulesalme, og der vil være kræset om akkompagnementet til.

Tag din partner, dine børn, din gode ven, eller naboen under armen og med i kirke – og lad julesangen løfte glædens vinger! Vi byder efterfølgende på et glas portvin til de voksne og saftevand til de mindste. Kom og tag forskud på juleglæden. Det er sidste chance for at få smurt stemmebåndet inden det går løs den 24. december.

Alle er velkomne!